Започва АГРА 2024

Изложението ще се проведе от 20 до 24 февруари 2024 г.

Международното земеделско изложение АГРА 2024 стартира. 

АГРА 2024 по традиция ще се проведе в Международен панаир Пловдив, а за поредна година Асоциация на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България АГРОТЕХ е официален партньор на събитието.

Изложението ще продължи до 24 февруари включително.

С над 40 000 кв.м изложбена площ на открито и закрито, 580 изложители от 16 държави, премиери на нови продукти и технологии на водещи световни брандове, богата съпътстваща програма, промоции, отстъпки и изненади за всички посетители, АГРА 2024 отново събира на едно място всичко, което трябва да видят и знаят земеделските производители у нас.

По време на официалното откриване, което е насрочено за 11:30 ч., участие ще вземе и министърът на земеделието Кирил Вътев.

Освен това Кирил Вътев ще участва в конференция на тема: „Аграрната наука в аграрната практика“, организирана от Министерството на земеделието и храните и Селскостопанската академия, която ще се състои от 14:00 ч., в зала „Пловдив“ на Панаира.

По покана на министър Вътев гост на събитията ще бъде министърът на земеделието, горите и развитието на селските райони на Република Косово Фатон Пеци. А по покана на АГРОТЕХ, тази година на АГРА ще присъстват и представители на най-голямата Европейска организация за земеделска техника – СЕМА.

https://agri.bg/novini

By |февруари 20th, 2024|Новини, Срещи/събития|